Κεντρικό Γραφείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Το τμήμα ενοικίασης αυτοκινήτων μπορεί να σας παρέχει όλους τους τύπους οχημάτων από 1000 μέχρι 2000 κυβικά, αυτοκίνητα πολυτελείας, 9-θέσια λεωφορεία και σχεδόν κάθε όχημα επιλογής σας.
Η εταιρία μας δεν αποτυγχάνει ποτέ στην ικανοποίηση των πιο απαιτητικών και σύγχρονων ταξιδιωτικών προσδιοκιών. Έτσι, θα καλύψουμε τις ανάγκες οργάνωσης του ταξιδιού σας σήμερα! Κάντε τώρα κράτηση και απολαύστε την εμπειρία οδήγησης στο ήσυχο νησί μας. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την επίσκεψή σας στο ήσυχο νησί της Κάσου! Οι εταιρία μας παρέχει στους πελάτες της υψηλές υπηρεσίες με σκοπό την ικανοποίησή τους.
Πού θέλετε να σας παραδοθεί το όχημα με την άφιξή σας στην Κάσο; Ο αντιπρόσωπός μας μπορεί να σας παραδόσει το όχημα στο αεροδρόμιο ή κατά την έξοδό σας από το πλοίο. Αν προτιμάτε να ξεκουραστείτε πριν ξεκινήσετε την εξερεύνηση του νησιού, σας παραδίδουμε το αυτοκίνητο στον τόπο διαμονής σας την ημέρα που σας διευκολύνει περισσότερο.

 
 
   
   
   
Δείτε Car Fleet
   

 

 

 

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, την τοποθεσία ή τις τιμές για κάποιο από τα ξενοδοχεία αυτά, χρησιμοποιήστε τη φόρμα μας.

 

KASSOS MARITIME AND TOURIST AGENCY
GENERAL TOURISM AGENCY
Κάσος, Δωδεκάνησα Τ.Κ.858 00
Τηλ. +030 22450 41323 - 41495 Fax: +030 22450 41036
Copyright © 1980 - 2008 www.kassos-island.gr

Ταξιδιωτικές πληροφορίες
Προσφορές
Πώς θα μας βρείτε
Επικοινωνία
Let us contact you
Χάρτης ιστοσελίδας
Το νησί της Κάσου
Καταδύσεις
Ψάρεμα
Windsurfing